Concept

privire din fata piscinei

Te vei indragosti si tu cu siguranta de IBIZA SOL RESIDENCE, de apartamente noi, spatioase si luminoase!

Imagineaza-ti cum ar fi sa locuiesti in zona de Nord a capitalei, in mijlocul naturii, dar intr-o zona complet privata si protejata!

Imagineaza-ti un Complex Rezidential exceptional, in Bucuresti, in care spatiile cu design mediteranean sunt concepute in cel mai mic detaliu cu inteligenta si eficacitate, pentru a reda o stare de intimitate si confort.

Imagineaza-ti gradina ta de 12000m2 ingrijita cu atentie si dedicatie de specialisti! Nu iti va fi greu sa crezi ca esti in fiecare zi in vacanta cand vei avea la dispozitie oricand 2 piscine cu jacuzzi, o zona de spa cu sauna, o sala de fitness si un club pentru copii.

Imagineaza-ti un interior cu finisaje de calitate, in care in serile de vara poti iesi la un barbeque pe propria terasa si in care in noptile reci de iarna te poti relaxa in fata semineului.

Nu e de mirare ca pentru cei care locuiesc aici, IBIZA SOL nu este doar acasa, ci si un stil de viata!

Testimoniale


Simona B. – Locatar

“Pentru noi, a locui in ansamblul rezidential Ibiza Sol este ca si cum am fi in vacanta in fiecare zi! Odata ajunsi acasa, uitam de agitatia si zgomotul orasului. Primavara si vara ne petrecem serile pe terasa, intr-o atmosfera placuta si linistita. In plus, suntem bucurosi ca fiica noastra si-a facut prietene cu care isi petrece timpul in gradina ansamblului, la club sau la piscina, in timpul verii. Ne place foarte mult si suntem extrem de fericiti ca am facut aceasta alegere. Aici ne simtim cu adevarat acasa!”


Ina Jurchita – Locatar

“Am ales Ibiza Sol pt ca ne doream ca atunci cand ne intoarcem acasa sa fie liniste si sa scapam de nebunia din oras.
Este foarte important sa ne putem relaxa dupa o saptamana incarcata sau o zi grea, iar cei de la Ibiza Sol au inteles
acest lucru, ne-au pus la dispozitie spatii special amenajate pentru relaxare , Gym-ul si Spa-ul , 2 piscine si Kids
Club-ul . Distractia are si ea un rol important in viata tuturor, de aceea piscinele amenajate sunt un loc perfect
pentru a ne racori alaturi de un pahar de vin , de exemplu , pe margine piscinei in zilele calduroase de vara.
Ne asteptam ca distractie sa tina doar vara dar cei de aici au grija sa nu ne plictisim , organizand festivalele
anotimpurilor , petreceri care ne permit sa socializam cu vecinii , care sunt foarte prietenosi si mereu pusi pe distractie.
Noi am achizitionat un apartament la mansarda si avem o terasa superba care ne ofera in acelasi timp o priveliste minunata peste intreg complexul cat si un spatiu extraordinar de relaxare . Siguranta este foarte importanta pentru a duce un trai linistit si lipsit de griji, iar aici avem paza 24/24 h asigurata . Acum nu trebuie sa ne mai facem griji pentru furturi sau pentru siguranta noastra si a copiilor, deoarece accesul in Ibiza Sol este verificat, zona fiind supravegheata nonstop. Ne bucuram de fiecare data cand cunoastem un vecin nou si speram ca voi cei care o sa va mutati in Ibiza Sol sa gasiti aici aceiasi oaza de relaxare si in acelasi timp sa va distrati cand ajungeti acasa , cum o facem noi.”


Viorica Marica – Locatar

“Locuiesc in complexul IbizaSol de circa 2 ani si ma simt minunat !!!!! Este un complex modern, curat si civiizat in care discretia si bunul simt sunt la ele acasa.”